Vatrogasna zajednica Koprivničko-Križevačke županije

VZO Podravske Sesvete izabrao novo vodstvo, novi predsjednik je Damir Drvenkar, zapovjednik ostaje Krunoslav Vlašić

U subotu, 17. travnja 2021. godine održana je redovna izborno-izvještajna Skupština Vatrogasne zajednice Općine Podravske Sesvete. Skupština je održana u skladu s epidemiološkim mjerama.

Skupštinu je pozdravnim govorom otvorio predsjednik VZO Petar Cugovčan.
Izvješće o radu Upravnog odbora i zapovjedništva VZO za 2020. godinu podnio je zapovjednik Krunoslav Vlašić. Financijsko izvješće
za 2020. godinu pročitao je predsjednik Petar Cugovčan.
Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća i prijedloge.
Članovima Skupštine VZO potom su pročitani Statut i Poslovnik o radu Skupštine VZO Podravske Sesvete, te su isti jednoglasno usvojeni.

Skupština je zatim razriješila dosadašnja tijela upravljanja i sprovedeni su izbori za novo vodstvo.  Članovi Skupštine jednoglasno su potvrdili novo vodstvo i tijela upravljanja VZO na mandat od pet godina. VZO Podravske Sesvete će u sljedećih 5 godine voditi predsjednik Damir Drvenkar i zapovjednik Krunoslav Vlašić.

Izabrani su novi članovi Predsjedništva u sastavu: predsjednik Damir Drvenkar, zamjenik predsjednika Mladen Jušta, te članovi Zlatko Miloš, Franjo Fičko i Petar Cugovčan.
Zapovjedništvo u sastavu: zapovjednik  Krunoslav Vlašić, zamjenik zapovjednika Danijel Golubić,  kao i članovi Zdenko Ščavničar, Spomenka Karšić i  Željko Bratanović.                 
Predsjednik Nadzornog odbora u narednih 5 godina biti će Tomislav Mihoković te članovi Marko Šerbeđija i Martin Miloš.

Pri kraju Skupštine, sve nazočne još jednom je pozdravio dosadašnji, dugogodišnji predsjednik Petar Cugovčan, zahvalio se svima na dugogodišnjoj suradnji. Čestitao je novoizabranom vodstvu, zaželjevši svima puno uspjeha u daljnjem radu.

Izvještajno-izborna skupština VZO Podravske Sesvete završila je završnom riječju novoizabranog predsjednika Damira Drvenkara, koje je svima zahvalio na dolasku, izrazivši želju za dobrom i plodonosnom suradnjom u budućem radu.

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović