Vatrogasna zajednica Koprivničko-Križevačke županije

Provedena pismena provjera za stjecanje zvanja vatrogasni časnik I. klase

U organizaciji Vatrogasne zajednice Koprivničko – križevačke županije, u nedjelju, 2. svibnja 2021. godine, održana je pismena provjera za stjecanje zvanja vatrogasni časnik I. klase.

Tijekom pismene provjere, nazočni su se pridržavali epidemioloških mjera zaštite od bolesti Covid-19, vršilo se mjerenje temperature prilikom dolaska na ispit, korištene su zaštitne maske, uz obavezno držanje razmaka između kandidata. 

Za Požarno područje Koprivnica pismena provjera održana je u Vatrogasnom domu Koprivnica, a provjeri je pristupilo 15 kandidata. Uz kandidate, provjeri je nazočila članica ispitnog povjerenstva, tajnica VZ Koprivničko-križevačke županije Mirjana Futač.

Za Požarno područje Đurđevac pismena provjera održana je u Vatrogasnom domu Virje, a provjeri je pristupilo osam kandidata, od čega su njih četvero bili iz VZG Bjelovar. Provjeri je nazočio predsjednik ispitnog povjerenstva, zapovjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan.

Pismena provjera za Požarno područje Križevci održana je u Vatrogasnom domu Križevci, a provjeri je pristupilo 16 kandidata. Provjeri je nazočio član ispitnog povjerenstva, zamjenik predsjednika VZ Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović.

O rezultatima pismene provjere kandidati će biti upoznati kroz 10-tak dana.

 

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović