Vatrogasna zajednica Koprivničko-Križevačke županije

PREDSJEDNIK I DOPREDSJEDNIK VZŽ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE POSJETILI VZO MOLVE I VZO NOVO VIRJE

U nedjelju 27.02.2022. godine dopredsjednik Goran Matoničkin i predsjednik Darko Palaš posjetili su vatrogasce iz VZO Molve i VZO Novo Virje. Domaćini su kroz razgovor prezentirali rad VZO i DVD s područja djelovanja Zajednica.

U DVD Molve su prezentirali kako zalaganjem članstva DVD Molve sami izrađuju vatrogasnu nadogradnju na budućoj autocisterni DVD Molve, što su dopredsjednik i predsjednik sa velikim zanimanjem razgledali, te pohvalili ovakav trud i sposobnost članova DVD Molve na razvoju svojeg Društva.

U VZO Novo Virje Matoničkin i Palaš su obišli sva tri DVD koja djeluju na području VZO Novo Virje, a to su DVD Medvedička, DVD Crnec i DVD Drenovica. Sva tri Društva vrlo aktivno rade, a imaju i znatan broj mladeži, koja će nastaviti budući razvoj ovih DVD-a. Pohvalno je da sva tri Društva vrlo aktivno rade na obnovi i uređenju svojih vatrogasnih domova. U vrijeme posjete, članovi DVD Drenovica su svoju slobodnu nedjelju odlučili darovati vatrogastvu, pa dobrovoljnim radom uređuju salu Vatrogasnog doma u Drenovici.

Dopredsjednik Goran Matoničkin i predsjednik Darko Palaš su izrazili zadovoljstvo viđenim, te su domaćinima poželjeli da nastave sa ovako uspješnim radom.