Vatrogasna zajednica Koprivničko-Križevačke županije

Održana 132. izvještajno-izborna Skupština DVD-a Ferdinadovac

Prošle subote u Društvenom domu u Ferdinadovcu održana je 132. Skupština DVD-a Ferdinadovac. Skupština je održana u sladu s epidemiološkim mjerama.

S obzirom na to da je ovo bila izvještajno-izborna skupština, pozvani su samo članovi s pravom glasa.
Od gostiju, Skupštini su nazočili načelnik Općine Ferdinadovac Vjekoslav Maletić i v. d. predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Branko Vucikuja.

Svima nazočnima pozdrave dobrodošlice uputio je predsjednik Društva Danijel Dugina.

Nakon pozdravnih riječi, usvojeno je voditeljstvo, zapisničar, ovjerovitelji i verifikacijsko povjerenstva. Nazočnima je prezentirano izvješće o radu Društva, izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju kao i izvješće Nadzornog odbora za 2020. godinu, s osvrtom na rad u mandatnom razdoblju 2017. – 2021. godine. Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća, a zatim je jednoglasno usvojen i novi Statut Društva. Uslijedilo je razrješenje dosadašnjih tijela i sprovedeni su izbori novog voditeljstva i Upravnog odbora Društva.

Članovi Skupštine jednoglasno su potvrdili Upravni odbor i novo vodstvo DVD-a Ferdinadovac na mandat od pet godina u sastavu: Danijel Dugina predsjednik, Marijanka Đođ zapovjednica, Matija Đođ tajnik, Nadica Kolar blagajnica.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio općinski načelnik Vjekoslav Maletić koji je istaknuo veoma dobru suradnju Općine s čelništvom Društva, pohvalivši kvalitetan i stručan rad, napomenuvši da će Općina i nadalje financijski popratiti Društvo.

U ime VZ Koprivničko-križevačke županije sve nazočne pozdravio je v. d. predsjednika Branko Vucikuja, koji je istaknuo dobru i korektnu suradnju Društva i VZ Županije, zaželjevši novoizabranom voditeljstvu kao i svim članovima Društva mnogo uspjeha u radu.

Izvjestitelj
VZ Koprivničko-križevačke županije
Krešimir Juratović