Vatrogasna zajednica Koprivničko-Križevačke županije

Državno vatrogasno natjecanje – obavijest

Sukladno dopisu Hrvatske vatrogasne zajednice državno natjecanje vatrogasaca održati će se 26.09.2021. godine (nedjelja) u Varaždinu. Državno natjecanje mladeži održati će se 05.06.2022. godine.  KUP HVZ neće se održati u 2021. godini u niti jednoj vrsti ni kategoriji natjecanja.

            Svim vatrogasnim sucima licenca vrijedi do 30.06.2022. godine bez obzira na datum ranijeg polaganja ili obnove licence.

            Preporuča se svi natjecateljima koji će nastupiti na državnom natjecanju vatrogasaca da se prije cijepe protiv COVID 19  virusa.-

            Temeljem postignutih rezultata na županijskom vatrogasnom natjecanju pravo nastupa na državnom vatrogasnom natjecanju stekle su slijedeće natjecateljske ekipe

Kategorija  Ž „A“

Kategorija M „A“

Kategorija Ž „B“

Kategorija M „B“

Kategorija PVP

DVD Rasinja

DVD Gregurovec

DVD Sv.P. Orehovec

DVD Sv.p.Orehovec

JVP Koprivnica „A“

DVD Gregurovec

DVD Novaki Ravenski

DVD Križevci

DVD NOvaki Ravenski

JVP Križevci „B“

DVD Lemeš Križevaci

DVD Virje

DVD Draganovec

DVD Virje

 

Komisija za vatrogasna natjecanja održala je sjednicu 06.07.2021. godine, te donijela slijedeće odluke i zaključke:

  • natjecateljske ekipe koje su stekle pravo nastupa na državnom vatrogasnom natjecanju dužne su do 25.07.2021. godine dostaviti pismeno očitovanje da li će nastupiti na državnom natjecanju ili ne. Očitovanje mogu poslati na gore navedene mail adrese.
  • 10.08.2021. godine održati će se zajednički sastanak sa voditeljima i zapovjednicima natjecateljskih desetina. Poziv ćemo vam naknadno poslati.
  • za sve  natjecateljske desetine organizirati će se zajednički trening na kojem će suditi vatrogasni suci koji će biti delegirani ispred naše VZŽ na državno vatrogasno natjecanje. Predloženi termin treninga je 04. ili 05. rujna 2021. godine. (detalje ćemo dogovoriti na zajedničkom sastanku)
  • odlazak na natjecanje vatrogasnih sudaca i natjecateljskih ekipa biti će organizirano kombi vozilima, a VZŽ će natjecateljskim ekipama koje će sudjelovati na državnom natjecanju doznačiti financijska sredstva za gorivo i prehranu.
  • VZŽ će za sve natjecatelje, vatrogasne suce i predstavnike VZŽ osigurati majicu sa amblemom VZŽ. Voditelji ekipa dužni su dostaviti potrebe veličine majica do 30.07.2021. godine (jedna ekipa ima pravo na 10 komada majica).
  • do 25.08.2021. godine potrebno je dostaviti spisak natjecatelja kako bi se na vrijeme izvršila prijava osiguranja od ozljede, zdravstvenog i mirovinskog osiguranja
  • HVZ-a je izvršila nabavku kompletne nove opreme za potrebe održavanja državnog vatrogasnog natjecanja

            Sve aktivnosti vezane za državno vatrogasno natjecanje redovno ćemo po primitku objavljivati na web stranici Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

            Molimo Vas da se do 25. 07. 2021. godine javite da li će vaša natjecateljska ekipa nastupiti na državnom vatrogasnom natjecanju ili ne. Za natjecateljske ekipe koje se ne jave do zadanog roka smatrati će se da su odustale od državnog natjecanja.

            S poštovanjem,

Predsjednik
Komisije za vatrogasna natjecanja
Antun Petric

Dostaviti:

  1. Navedenim natjecateljskim ekipama
  2. Koordinatorima PP
  3. VZO/VZG